CONTACT
RDM CoE  _  Contact   _  Route
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Route


RDM Centre of Expertise is gevestigd op de eerste verdieping in Droogdok, het oude hoofdkantoor van de RDM, op het volgende adres:

Heijplaatstraat 23 (ingang Academie van Bouwkunst)
3089 JB Rotterdam

Zie voor de ligging van RDM CoE ten opzichte van de Ring Rotterdam, de trein- en metrostations en de haltes van de Waterbus deze plattegrond

Zoekt u andere organisaties op RDM Rotterdam, kijk dan hier voor routegegevens.Routebeschrijving auto

  • Neem op de A15 (Ring Rotterdam Zuid) afslag 18: Heijplaat.
  • Volg bovenaan de afrit de borden Heijplaat / Havens 2250-2750.
  • Volg de borden Heijplaat, alsmaar rechtdoor op Reeweg en Waalhavenweg.
  • Sla niet linksaf bij het bord Heijplaat; dit is de afslag voor het dorp. Rijd rechtdoor op de Droogdokweg (met de bocht mee naar rechts) richting Havens 2547-2619.
  • Na de volgende scherpe bocht naar rechts (Heijplaatweg) bevindt zich links parkeerterrein A. U kunt hier (gratis) parkeren of verderop in de Heijplaatstraat. De ingang Academie van Bouwkunst (Heijplaatstraat 23) is vanaf het parkeerterrein 100 meter lopen.

Openbaar vervoer
RDM CoE is goed bereikbaar per openbaar vervoer. Vanaf bus/metrostation Zuidplein rijdt RET-buslijn 68 naar Heijplaat / RDM (zie dienstregeling). Deze stopt voor Heijplaatstraat 23, ingang Academie van Bouwkunst.

Waterbus
Lijn 18 van de Waterbus vaart vanaf haltes Erasmusbrug, St. Jobshaven en Katendrecht naar RDM / Heijplaat. Deze snelle catamaran brengt u binnen 15 minuten naar de overkant en vaart twee keer per uur. Kijk voor de dienstregeling op de website van de Waterbus. Uw fiets mag ook mee aan boord.

Watertaxi
Watertaxi Rotterdam verzorgt watertaxidiensten in Rotterdam, ook naar RDM. Voor meer informatie en reserveringen, zie de website.
RDM CoE UPDATE
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten van RDM CoE.
Innovatiemotor voor haven en stad
Binnen RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken onderwijsinstituten, onderzoekscentra en bedrijven samen aan beter techniekonderwijs, nieuwe kennis en duurzame innovaties die nodig zijn voor de haven en stad Rotterdam. Deze samenwerking vindt plaats in Communities of Practice op het gebied van maritiem & offshore, logistiek & mobiliteit, energie & procestechnologie, nieuwe maakindustrie en circulair & drijvend bouwen. RDM CoE is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam, dat in een publiek-private samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en partners uit het bedrijfsleven wordt vormgegeven op de campus van RDM Rotterdam, midden in de haven. RDM CoE is dé innovatiemotor voor haven en stad.
© Copyright 2017 RDM Centre of Expertise _ Colofon_ Disclaimer_ Sitemap