RDM CENTRE
OF EXPERTISE
RDM CoE  _  RDM Centre of Expertise   _  Agenda   _  Missie RDM
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Missie RDM


02 september 2017

Ga met het hele gezin op Missie RDM tijdens de Wereldhavendagen!

Families met kids tussen de 8 en 12?! Doe tijdens de Wereldhavendagen mee aan de ultieme missie om met techniek een betere, schonere en mooiere wereld te creëren. Er zijn 4 werelden waarin je bijvoorbeeld de volgende missies kunt uitvoeren:

Wereld Energie
– Bouw je eigen raket

Wereld Vervoer
– Creëer je eigen elektrische foodtruck

Wereld Stad
– Trek een robotpak aan en verander in een echte robot

Wereld Haven
– Bestuur een onderwaterdrone om de schatten van de bodem te ontdekken

En nog veel meer!

Heb je alle missies gehaald? Dan ben jij klaar om de wereld te verbeteren! Kapitein Valerio Zeno begeleidt je op je missie.Rij of vaar 2 september tijdens de Wereldhavendagen met het hele gezin naar RDM Rotterdam, want er is fun voor het hele gezin!

Bestel je kaartje snel op www.missierdm.nl!

RDM CoE UPDATE
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten van RDM CoE.
Pagina delen:
Innovatiemotor voor haven en stad
Binnen RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken onderwijsinstituten, onderzoekscentra en bedrijven samen aan beter techniekonderwijs, nieuwe kennis en duurzame innovaties die nodig zijn voor de haven en stad Rotterdam. Deze samenwerking vindt plaats in Communities of Practice op het gebied van maritiem & offshore, logistiek & mobiliteit, energie & procestechnologie, nieuwe maakindustrie en circulair & drijvend bouwen. RDM CoE is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam, dat in een publiek-private samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en partners uit het bedrijfsleven wordt vormgegeven op de campus van RDM Rotterdam, midden in de haven. RDM CoE is dé innovatiemotor voor haven en stad.
© Copyright 2017 RDM Centre of Expertise _ Colofon_ Disclaimer_ Sitemap