RDM CENTRE
OF EXPERTISE

Bekijk het verhaal van Watt, de eerste 100% elektrische foodtruck van @Rotterdam hier: https://t.co/g0IARxVg4d https://t.co/xT5Jgftn6lreply ·retweet ·favorite

RDM CoE  _  RDM Centre of Expertise   _  Agenda   _  Rotterdams Havenevenement en Finale Beste Haven Idee
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Rotterdams Havenevenement en Finale Beste Haven Idee


08 juni 2017

Op donderdag 8 juni vindt de vierde editie van het Rotterdams Havenevenement plaats. De STC-Group is gastheer op deze avond aan de Lloydstraat 300. De haven van Rotterdam zit boordevol talenten die allemaal bijdragen aan het succes van Mainport Rotterdam. Deze avond zetten wij een aantal van deze talenten in het zonnetje. Bent u er bij? Aanmelden kan hier.U bent van harte uitgenodigd om op donderdagavond 8 juni a.s. aanwezig te zijn en te zien welke talenten deze avond naar huis gaan met de titels en prijzen. Deze avond zijn er winnaars binnen maar liefst vijf categorieën:

  • Jong Haventalent, titel voor de ambitieuze young professional met eigen visie op de haven
  • SmartPort Scriptieprijs, prijs voor de universitaire student met de beste maritieme scriptie
  • MCR-prijs, prijs voor de meest talentvolle laatstejaars mbo'er in opleiding
  • Havenwerker van het Jaar, titel voor de operationeel medewerker die uitblinkt in collegialiteit en resultaat
  • Beste Haven Idee, prijs voor hbo-studenten die een innovatief idee of toepassing ontwikkelen en uitvoeren voor de maritieme sector

Het Rotterdams Havenevenement is voor iedereen die de genomineerden en werken en leren in de Rotterdamse haven een warm hart toedraagt. De avond start om 19.00 uur met een ontvangst. Om 19.30 uur start het programma. Het Rotterdams Havenevenement is een initiatief van het Havenbedrijf Rotterdam, Deltalinqs, Marine Club Rotterdam, Jong Havenvereniging en de STC-Group.

Beste Haven Idee
De Rotterdamse haven en de hogescholen zijn op zoek naar het Beste Haven Idee van Rotterdam; ideeën en innovatieve toepassingen die door 2de, 3de of 4de-jaars studenten worden ontwikkeld en uitgevoerd in het Haven Industrieel Complex en het maritieme cluster. De projecten die zij uitvoeren zijn gericht op technische of sociale innovatie in de sectoren Chemie, Energie, Logistiek, Maritiem, Techniek of Out-of-the-box (een cross-over tussen sectoren of ideeën die simpelweg niet in een sector passen). Met de verkiezing tot het Beste Havenidee krijgen studenten de mogelijkheid hun project in de spotlights te zetten en geven we bedrijven inzicht in hbo-onderzoek.

De meest aansprekende projecten en onderzoeken worden geselecteerd en beoordeeld door een vakjury. Op 8 juni wordt tijdens het Rotterdams Havenevenement in een spannende finale de winnaar van het Beste Haven Idee 2017 bekendgemaakt. De winnaar wint naast de titel een exclusief prijzenpakket t.w.v. € 1.000.

Lees meer

RDM CoE UPDATE
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten van RDM CoE.
Pagina delen:
Innovatiemotor voor haven en stad
Binnen RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken onderwijsinstituten, onderzoekscentra en bedrijven samen aan beter techniekonderwijs, nieuwe kennis en duurzame innovaties die nodig zijn voor de haven en stad Rotterdam. Deze samenwerking vindt plaats in Communities of Practice op het gebied van maritiem & offshore, logistiek & mobiliteit, energie & procestechnologie, nieuwe maakindustrie en circulair & drijvend bouwen. RDM CoE is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam, dat in een publiek-private samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en partners uit het bedrijfsleven wordt vormgegeven op de campus van RDM Rotterdam, midden in de haven. RDM CoE is dé innovatiemotor voor haven en stad.
© Copyright 2017 RDM Centre of Expertise _ Colofon_ Disclaimer_ Sitemap