NEXT PORT INDUSTRY

Help je kids meebouwen aan een betere wereld mbv techniek: Missie RDM tijdens @Wereldhavendgn @RDMRotterdam. Ticket… https://t.co/NX8IdIHjQmreply ·retweet ·favorite

RDM CoE  _  Next Port Industry   _  Projecten   _  New Technology & Smart Manufacturing
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

New Technology & Smart Manufacturing


Community of Practice: Making
Key partners: TNO, Hittech, RDM Makerspace, Havenbedrijf Rotterdam, TU Delft

Nieuwe technologie wordt spannend en relevant als deze wordt toegepast in een bepaalde sector of omgeving. De CoP Making werkt met veel andere CoP’s samen in projecten om met name sensor- en datatechnologie te implementeren. De toepassing van nieuwe technologie in het onderwijs is verweven met het toepassen van nieuwe werkvormen en onderwijsmethodieken.

Projecten waaraan de CoP Making een belangrijke bijdrage levert zijn Aquabots, Groene Poort en Concept House Village. Daarnaast heeft de CoP Making de lead in het Interreg Project op het gebied van 3D-metaalprinten en bij de HR-bijdrage aan het techniekfestival Nederland innoveert.

RDM CoE UPDATE
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten van RDM CoE.
Pagina delen:
Innovatiemotor voor haven en stad
Binnen RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken onderwijsinstituten, onderzoekscentra en bedrijven samen aan beter techniekonderwijs, nieuwe kennis en duurzame innovaties die nodig zijn voor de haven en stad Rotterdam. Deze samenwerking vindt plaats in Communities of Practice op het gebied van maritiem & offshore, logistiek & mobiliteit, energie & procestechnologie, nieuwe maakindustrie en circulair & drijvend bouwen. RDM CoE is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam, dat in een publiek-private samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en partners uit het bedrijfsleven wordt vormgegeven op de campus van RDM Rotterdam, midden in de haven. RDM CoE is dé innovatiemotor voor haven en stad.
© Copyright 2017 RDM Centre of Expertise _ Colofon_ Disclaimer_ Sitemap