RDM CENTRE
OF EXPERTISE

Help je kids meebouwen aan een betere wereld mbv techniek: Missie RDM tijdens @Wereldhavendgn @RDMRotterdam. Ticket… https://t.co/NX8IdIHjQmreply ·retweet ·favorite

RDM CoE  _  RDM Centre of Expertise   _  Projecten   _  Key Events op RDM
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Key Events op RDM


Community of Practice: Learners Community Port

In samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam heeft RDM CoE drie grootschalige key events benoemd voor de ontwikkeling van RDM Rotterdam en RDM CoE. Deze geven ons de mogelijkheid om onzeprojecten aan verschillende doelgroepen te laten zien. Bovendien bieden deze events nieuwe partners mogelijkheden om toe te treden. De algemene organisatie en facilitering van deze events ligt bij het Havenbedrijf; vanuit RDM CoE organiseert de Learners Community Port de activiteiten en bemensing vanuit Hogeschool Rotterdam. De drie events zijn Nederland innoveert, de Wereldhavendagen en RDM Fest.

RDM CoE UPDATE
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten van RDM CoE.
Pagina delen:
Innovatiemotor voor haven en stad
Binnen RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken onderwijsinstituten, onderzoekscentra en bedrijven samen aan beter techniekonderwijs, nieuwe kennis en duurzame innovaties die nodig zijn voor de haven en stad Rotterdam. Deze samenwerking vindt plaats in Communities of Practice op het gebied van maritiem & offshore, logistiek & mobiliteit, energie & procestechnologie, nieuwe maakindustrie en circulair & drijvend bouwen. RDM CoE is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam, dat in een publiek-private samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en partners uit het bedrijfsleven wordt vormgegeven op de campus van RDM Rotterdam, midden in de haven. RDM CoE is dé innovatiemotor voor haven en stad.
© Copyright 2017 RDM Centre of Expertise _ Colofon_ Disclaimer_ Sitemap