NEXT PORT INDUSTRY

Help je kids meebouwen aan een betere wereld mbv techniek: Missie RDM tijdens @Wereldhavendgn @RDMRotterdam. Ticket… https://t.co/NX8IdIHjQmreply ·retweet ·favorite

RDM CoE  _  Next Port Industry   _  Projecten   _  Contextual Learning @ RDM
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Contextual Learning @ RDM


Community of Practice: Making
Key partners: TU Delft, Albeda College, Zadkine, Havenbedrijf Rotterdam, RDM Makerspace

Het onderwijs is in beweging. De wens om ‘het nieuwe leren’ en '21st century skills' eindelijk echt te implementeren is de drijfveer achter tal van innovaties en experimenten. Ook binnen Hogeschool Rotterdam broeit het van de activiteit. RDM CoE heeft een rijke historie als het gaat om multidisciplinaire samenwerking, krachtige leeromgevingen en samenwerking met het bedrijfsleven. Deze positie is de laatste jaren nog versterkt door de realisatie van nieuwe faciliteiten en de ontwikkeling van de Communities of Practice.

De ambitie is om in 2016 vanuit HR en bedrijfsleven krachten te bundelen, een aantal pilots te organiseren en een leidende rol te vervullen in de ontwikkeling van nieuwe concepten als Contextual Learning en Werkend Leren en nieuwe werkvormen die gebaseerd zijn op design thinking en new making.

RDM CoE UPDATE
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten van RDM CoE.
Pagina delen:
Innovatiemotor voor haven en stad
Binnen RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken onderwijsinstituten, onderzoekscentra en bedrijven samen aan beter techniekonderwijs, nieuwe kennis en duurzame innovaties die nodig zijn voor de haven en stad Rotterdam. Deze samenwerking vindt plaats in Communities of Practice op het gebied van maritiem & offshore, logistiek & mobiliteit, energie & procestechnologie, nieuwe maakindustrie en circulair & drijvend bouwen. RDM CoE is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam, dat in een publiek-private samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en partners uit het bedrijfsleven wordt vormgegeven op de campus van RDM Rotterdam, midden in de haven. RDM CoE is dé innovatiemotor voor haven en stad.
© Copyright 2017 RDM Centre of Expertise _ Colofon_ Disclaimer_ Sitemap