RDM CENTRE
OF EXPERTISE

Bekijk het verhaal van Watt, de eerste 100% elektrische foodtruck van @Rotterdam hier: https://t.co/g0IARxVg4d https://t.co/xT5Jgftn6lreply ·retweet ·favorite

RDM CoE  _  RDM Centre of Expertise   _  Agenda   _  Nederland innoveert
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Nederland innoveert


21 april 2016 - 22 april 2016

Nederland innoveert (NLi) is een festival voor iedereen met een passie voor techniek, technologie en ICT. Op donderdag 21 en vrijdag 22 april staat de Onderzeebootloods op RDM Rotterdam vol met de nieuwste innovaties.

Tijdens NLi is er veel te doen. Je kunt luisteren naar sprekers die je inspireren en leren van allerlei techniekbedrijven die laten zien wat ze kunnen. Maar vooral kun je veel dingen doen. Volg bijvoorbeeld een workshop robotarm bouwen of Internet of Things, probeer met je technische kennis te ontsnappen uit de escape room en ontdek of je klaar bent voor een reis naar de ruimte in de astronautentrainer. Laat je dus verbazen over de veelzijdigheid van technologie en ontdek waar jouw interesse en talent ligt.

De Communities of Practice van RDM CoE hebben allemaal een stand tijdens NLi. Ook kun je meedoen aan diverse workshops en rondleidingen. Kom bijvoorbeeld experimenteren met de Oculus Rift, bestuur een drone met je gedachten of volg een workshop Internet of Things bij de CoP Making. Of leer hoe waterstofgas gebruikt wordt in de auto van de toekomst en race zelf met een miniatuur raceauto op waterstofgas (CoP's Future Mobility en Energie & Procestechnologie). Of bouw je liever je eigen drijvende droomeiland (CoP Drijvend Bouwen)? Alle activiteiten van RDM CoE tijdens NLi vind je in deze bijlage.

Kijk voor meer informatie over NLi op de website.

RDM CoE UPDATE
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten van RDM CoE.
Pagina delen:
Innovatiemotor voor haven en stad
Binnen RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken onderwijsinstituten, onderzoekscentra en bedrijven samen aan beter techniekonderwijs, nieuwe kennis en duurzame innovaties die nodig zijn voor de haven en stad Rotterdam. Deze samenwerking vindt plaats in Communities of Practice op het gebied van maritiem & offshore, logistiek & mobiliteit, energie & procestechnologie, nieuwe maakindustrie en circulair & drijvend bouwen. RDM CoE is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam, dat in een publiek-private samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en partners uit het bedrijfsleven wordt vormgegeven op de campus van RDM Rotterdam, midden in de haven. RDM CoE is dé innovatiemotor voor haven en stad.
© Copyright 2017 RDM Centre of Expertise _ Colofon_ Disclaimer_ Sitemap