RDM CoE  _  Nieuws   _  Klaar voor de toekomst
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Klaar voor de toekomst


22 juni 2017

Hans Maas werd geïnterviewd door Onze Haven: "We hebben als hogeschool de opdracht professionals voor de toekomst op te leiden. De campus is de plek waar deze innovatieslag zichtbaar en voelbaar is."

In het artikel komen de mogelijkheden en faciliteiten van de campus en samenwerking met het onderwijs voor bedrijven aan bod. Ook Ans Boersma en Peter Verheijen komen aan het woord, respectievelijk over de elektrische foodtruck en project Aquabots.Lees het artikel in de bijlage:

Bijlage(n)

RDM CoE UPDATE
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten van RDM CoE.
Pagina delen:
Innovatiemotor voor haven en stad
Binnen RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken onderwijsinstituten, onderzoekscentra en bedrijven samen aan beter techniekonderwijs, nieuwe kennis en duurzame innovaties die nodig zijn voor de haven en stad Rotterdam. Deze samenwerking vindt plaats in Communities of Practice op het gebied van maritiem & offshore, logistiek & mobiliteit, energie & procestechnologie, nieuwe maakindustrie en circulair & drijvend bouwen. RDM CoE is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam, dat in een publiek-private samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en partners uit het bedrijfsleven wordt vormgegeven op de campus van RDM Rotterdam, midden in de haven. RDM CoE is dé innovatiemotor voor haven en stad.
© Copyright 2017 RDM Centre of Expertise _ Colofon_ Disclaimer_ Sitemap