RDM CoE  _  Nieuws   _  Aquabots genomineerd voor Pro-Motor Award
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Aquabots genomineerd voor Pro-Motor Award


27 maart 2017

Aquabots was één van de vijf genomineerde projecten voor de Pro-Motor Award 2017, een prijs van PBT (voorheen Platform Bètatechniek) die ambitieuze ideeën die voortkomen uit de samenwerking tussen bedrijven, beroepsonderwijs en overheid beloont. 

Aquabots moest het opnemen tegen de Food & Proces Tech Campus, een maatwerk ontwikkelingsprogramma HR, Hemelswater (bier van regenwater) en The Barn (Garage van de Toekomst). De uiteindelijke winnaar van de award op 23 maart was de Food & Proces Tech Campus.

Lees meer


RDM CoE UPDATE
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten van RDM CoE.
Pagina delen:
Innovatiemotor voor haven en stad
Binnen RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken onderwijsinstituten, onderzoekscentra en bedrijven samen aan beter techniekonderwijs, nieuwe kennis en duurzame innovaties die nodig zijn voor de haven en stad Rotterdam. Deze samenwerking vindt plaats in Communities of Practice op het gebied van maritiem & offshore, logistiek & mobiliteit, energie & procestechnologie, nieuwe maakindustrie en circulair & drijvend bouwen. RDM CoE is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam, dat in een publiek-private samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en partners uit het bedrijfsleven wordt vormgegeven op de campus van RDM Rotterdam, midden in de haven. RDM CoE is dé innovatiemotor voor haven en stad.
© Copyright 2017 RDM Centre of Expertise _ Colofon_ Disclaimer_ Sitemap