RDM CENTRE
OF EXPERTISE

Bekijk het verhaal van Watt, de eerste 100% elektrische foodtruck van @Rotterdam hier: https://t.co/g0IARxVg4d https://t.co/xT5Jgftn6lreply ·retweet ·favorite

RDM CoE  _  RDM Centre of Expertise   _  Agenda   _  Nederland innoveert
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Nederland innoveert


13 maart 2015 - 14 maart 2015

Droom jij ook van een betere wereld en ben je benieuwd wat daarin jouw rol kan zijn? Wat als iedereen schoon en lokaal zijn eigen energie kan opwekken? Wat als niemand meer ziek wordt? Voor veel technici zijn zulke dromen de drijfveer voor hun werk: ze maken het onmogelijke mogelijk door grote en kleine technische uitdagingen op te lossen. De vraagstukken waar zij hun hart en ziel in leggen veranderen de wereld, en dat kun je zien op Nederland innoveert, een gratis techniekfestival dat je de mooiste innovaties en droombanen uit eigen land laat zien.

Op 13 en 14 maart is RDM Rotterdam twee dagen lang het bruisende innovatiecentrum van techniekminnend Nederland. Tijdens het 2-daags techniekevent worden de mooiste innovaties en carrièremogelijkheden uit eigen land getoond aan technische professionals, starters, studenten en scholieren. In een dynamische en inspirerende omgeving word je meegenomen in de wereld van innovatie en hoogwaardige industrie en maak je kennis met de cruciale rol van techniek hierin. Nederland innoveert laat zien dat techniek onmisbaar is in deze dynamische en innoverende wereld.
lees meer

RDM CoE UPDATE
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten van RDM CoE.
Pagina delen:
Innovatiemotor voor haven en stad
Binnen RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken onderwijsinstituten, onderzoekscentra en bedrijven samen aan beter techniekonderwijs, nieuwe kennis en duurzame innovaties die nodig zijn voor de haven en stad Rotterdam. Deze samenwerking vindt plaats in Communities of Practice op het gebied van maritiem & offshore, logistiek & mobiliteit, energie & procestechnologie, nieuwe maakindustrie en circulair & drijvend bouwen. RDM CoE is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam, dat in een publiek-private samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en partners uit het bedrijfsleven wordt vormgegeven op de campus van RDM Rotterdam, midden in de haven. RDM CoE is dé innovatiemotor voor haven en stad.
© Copyright 2017 RDM Centre of Expertise _ Colofon_ Disclaimer_ Sitemap