RDM CENTRE
OF EXPERTISE

Bekijk het verhaal van Watt, de eerste 100% elektrische foodtruck van @Rotterdam hier: https://t.co/g0IARxVg4d https://t.co/xT5Jgftn6lreply ·retweet ·favorite

RDM CoE  _  RDM Centre of Expertise   _  Agenda   _  Mainport Meewerkdagen
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Mainport Meewerkdagen


23 mei 2016 - 27 mei 2016

Tijdens de Mainport Meewerkdagen (MMWD), van maandag 23 tot en met vrijdag 27 mei, krijgen Rotterdamse studenten HBO en WO de mogelijkheid een dag(deel) mee te draaien binnen een bedrijf of organisatie in de Rotterdamse haven. Na eerdere succesvolle edities stelt de Rotterdamse haven ook dit jaar haar deuren weer open.

Om successen in de haven te realiseren en te waarborgen is investering in de toekomst belangrijk. En om studenten een goed beeld te geven van hun carrièrekansen in de Rotterdamse haven is een kijkje in deze 'keuken' natuurlijk wel zo prettig. Want de student van nu is de collega of werknemer van morgen!

De volgende bedrijven verlenen hun medewerking aan de MMWD: APM terminals Maasvlakte 2, Botlek Tank Terminal, Buro Rietveld, Damen Shipyards, DuPi Rotterdam, ECT, European Gateway Services, Fairplay Towage, Havenschap Moerdijk, ISS Palumbo Netherlands, I-tanks, Jules Dock, Jumbo Shipping, Kotug/Smit towage, Liquid Transfer Technology, Loodswezen, Mariteam Shipping Agencies, Nile Dutch Africa Line, Oudkerk B.V., Peterson, Port of Rotterdam Authority, Portbase, Prodex, RET, Rotterdam Rail Feeding, Royal IHC, Schutter, Stichting Wereldhavendagen, TCC, Transport & Offshore Services, Travel Clinic Havenziekenhuis, Vopak, VRC en Watertalent.

Ben je benieuwd naar werken in de haven? Meld je snel aan!

RDM CoE UPDATE
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten van RDM CoE.
Pagina delen:
Innovatiemotor voor haven en stad
Binnen RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken onderwijsinstituten, onderzoekscentra en bedrijven samen aan beter techniekonderwijs, nieuwe kennis en duurzame innovaties die nodig zijn voor de haven en stad Rotterdam. Deze samenwerking vindt plaats in Communities of Practice op het gebied van maritiem & offshore, logistiek & mobiliteit, energie & procestechnologie, nieuwe maakindustrie en circulair & drijvend bouwen. RDM CoE is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam, dat in een publiek-private samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en partners uit het bedrijfsleven wordt vormgegeven op de campus van RDM Rotterdam, midden in de haven. RDM CoE is dé innovatiemotor voor haven en stad.
© Copyright 2017 RDM Centre of Expertise _ Colofon_ Disclaimer_ Sitemap