RDM CENTRE
OF EXPERTISE
RDM CoE  _  RDM Centre of Expertise   _  Agenda   _  Missie RDM Festival
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Missie RDM Festival


01 september 2017

Studenten en leerlingen uit regio Rotterdam, opgelet! Begin het nieuwe schooljaar goed of sluit je introductieweek af met Missie RDM… het Wereldhavenfestival!

Zoals het hoort bij een festival stel je jouw eigen programma samen. Ga bijvoorbeeld zelf aan de slag met robots, stuur een drone aan met je hersenen of probeer een aquatic drone te laten botsen.

Tijdens het event kun je ook in gesprek met een aantal bijzondere jonge ondernemers op RDM Rotterdam. Marcus Rolloos van DEOdrive vertelt je alles over het gebruik van waterstof als energiebron. Gaurav Gerani is de oprichter van Skel-Ex en heeft een lichtgewicht pak ontwikkeld waardoor je fysiek sterker wordt. Zo houd je werken boven je hoofd bijvoorbeeld langer vol! En Ming Chan is een gepassioneerde ‘problem solver’ en oprichter van Genuin.engineering. Hij bedenkt niet voor de hand liggende oplossingen en heeft gewerkt voor bedrijven als Schiphol, TNT Post en Fokker.

Doen we ook nog een drankje en een dansje? Een festival zou natuurlijk geen festival zijn zonder en dus sluiten we de middag af met drinks & een dj.

Het gehele festival door (van 12.00 tot 18.00 uur) kun je meedoen aan on- en offline missies. Lukt het je die missies te volbrengen dan maak je kans op één van de vier unieke Wereldhavendagen-Missie RDM longboards van Langplanck!

Kom je alleen, meld je aan via Facebook.

Kom je met je klas, stuur dan een e-mail.

RDM CoE UPDATE
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten van RDM CoE.
Pagina delen:
Innovatiemotor voor haven en stad
Binnen RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken onderwijsinstituten, onderzoekscentra en bedrijven samen aan beter techniekonderwijs, nieuwe kennis en duurzame innovaties die nodig zijn voor de haven en stad Rotterdam. Deze samenwerking vindt plaats in Communities of Practice op het gebied van maritiem & offshore, logistiek & mobiliteit, energie & procestechnologie, nieuwe maakindustrie en circulair & drijvend bouwen. RDM CoE is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam, dat in een publiek-private samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en partners uit het bedrijfsleven wordt vormgegeven op de campus van RDM Rotterdam, midden in de haven. RDM CoE is dé innovatiemotor voor haven en stad.
© Copyright 2017 RDM Centre of Expertise _ Colofon_ Disclaimer_ Sitemap