NEXT PORT INDUSTRY

Help je kids meebouwen aan een betere wereld mbv techniek: Missie RDM tijdens @Wereldhavendgn @RDMRotterdam. Ticket… https://t.co/NX8IdIHjQmreply ·retweet ·favorite

RDM CoE  _  Next Port Industry   _  Agenda
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Agenda


Afgelopen evenementen 2017
21_04_17
TUS Expo
Tijdens First International Robotics Week smelten de vakbeurzen The Unmanned Systems (TUS) Expo en RoboBusiness Europe samen en vormen daarmee één van de grootste zakelijke drone- en robotica-evenementen ter wereld, inclusief een excursie naar RDM.

Lees meer
Afgelopen evenementen 2015
12_11_15
Maritime Innovation Experience
Maritieme technologie en matchmaking tussen bedrijf en toekomstige werknemers staan centraal tijdens de Maritime Innovation Experience.

Lees meer
02_07_15
Aquabots Challenge
Op 2 juli houdt de CoP Maritime & Offshore Innovation in de Dokhaven de Aquabots Challenge 2015.

Lees meer
26_03_15
Bijeenkomst composieten
Op donderdag 26 maart organiseert RDM Centre of Expertise een bijeenkomst over composieten voor bedrijven en kennisinstellingen die met vernieuwende producten en materialen bezig zijn.

Lees meer
Afgelopen evenementen 2014
11_12_14
Design for Manufacturing Summit
Bijeenkomst van industrieel ontwerpers, productontwikkelaars, makers, engineers en fabrikanten voor een gedecentraliseerde, leanere maakindustrie.

Lees meer
13_11_14
HBO Offshore Network Symposium 2014
Symposium van het HBO Offshore Network, waar wordt nagedacht over de samenwerking tussen onderwijs, onderzoek en het bedrijfsleven binnen de sector.

Lees meer
06_11_14
Big Data in de Haven
Op 6 november wordt een miniconferentie gehouden die met name bedoeld is voor studenten die vanuit verschillende opleidingen met Big Data geconfronteerd worden en hier meer over willen weten.

Lees meer
06_11_14 - 08_11_14
3rd Rev Xperience
Driedaags congres over de invloed van nieuwe digitale fabricagemethodes.

Lees meer
05_09_14 - 06_09_14
World Port Hackathon
Tijdens de World Port Hackathon worden concepten en prototypes met nieuwe technologie en informatie ontwikkeld voor een veilige, duurzame, innovatieve, inspirerende en economisch rendabele Rotterdamse haven.

Lees meer
03_07_14
Zesde Imtech Zeeslag
Tijdens de zesde editie van de Imtech Zeeslag proberen studenten met hun zelfgebouwde schepen de Nieuwe Maas over te steken.

Lees meer
29_03_14
ROFFAB-dag
Op zaterdag 29 maart daagt ROFFAB jou uit om aan de slag te gaan met nieuwe technologieën en te maken wat je hoofd verzint.

Lees meer
06_02_14
Imtech Zeeslag 5
Op 6 februari vindt de vijfde Imtech Zeeslag plaats. Het doel van Zeeslag is om studententeams met hun prototype schepen autonoom te laten varen. Deze keer wordt er een element aan toegevoegd: varen over de Maas...

Lees meer
RDM CoE UPDATE
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten van RDM CoE.
Pagina delen:
Innovatiemotor voor haven en stad
Binnen RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken onderwijsinstituten, onderzoekscentra en bedrijven samen aan beter techniekonderwijs, nieuwe kennis en duurzame innovaties die nodig zijn voor de haven en stad Rotterdam. Deze samenwerking vindt plaats in Communities of Practice op het gebied van maritiem & offshore, logistiek & mobiliteit, energie & procestechnologie, nieuwe maakindustrie en circulair & drijvend bouwen. RDM CoE is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam, dat in een publiek-private samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en partners uit het bedrijfsleven wordt vormgegeven op de campus van RDM Rotterdam, midden in de haven. RDM CoE is dé innovatiemotor voor haven en stad.
© Copyright 2017 RDM Centre of Expertise _ Colofon_ Disclaimer_ Sitemap