LOGISTICS & MOBILITY

Help je kids meebouwen aan een betere wereld mbv techniek: Missie RDM tijdens @Wereldhavendgn @RDMRotterdam. Ticket… https://t.co/NX8IdIHjQmreply ·retweet ·favorite

RDM CoE  _  Logistics & Mobility   _  Agenda
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Agenda


Afgelopen evenementen 2016
31_03_16
Bijeenkomst servicelogistiek
Op 31 maart in de middag organiseert de CoP Logistiek een bijeenkomst over servicelogistiek. Tijdens deze bijeenkomst zal een stap worden gezet richting structurele verbinding van onderwijs en bedrijfsleven.

Lees meer
Afgelopen evenementen 2015
10_12_15
Sessie Safety in Transport en Logistiek
De Sessie Safety van Nieuwsblad Transport is gericht op professionals uit transport en logistiek die te maken hebben met veiligheid tijdens hun werk.

Lees meer
05_11_15
Service Logistics Summit 2015
Tijdens de 19de Service Logistics Summit bieden wij u een gevarieerd aanbod van technische en logistieke innovaties die ons domein van servicelogistiek sterk vooruit helpen.

Lees meer
03_11_15
Emballage Management-dag
De EmballageManagement-dag staat volledig in het teken van het managen van emballage. Alle facetten die dat raakt kunnen en mogen aan bod komen en zullen de dynamiek van de dag bepalen.

Lees meer
27_01_15
Inspiratiesessies Future Mobility
Een inspirerend event van de opleiding Automotive van Hogeschool Rotterdam en de CoP Future Mobility van RDM CoE, gericht op toekomstige ontwikkelingen in het (inter)nationale automotive werkveld.

Lees meer
Afgelopen evenementen 2014
30_10_14 - 31_10_14
Masterclass elektrisch vervoer
Heeft of krijgt u in uw werk veel te maken met elektrisch vervoer en wilt u hierover meebeslissen? Schrijf u dan in voor de tweedaagse masterclass Elektrisch vervoer.

Lees meer
16_01_14
Kick-off Shell Eco-marathon 2014
Op 16 januari vindt in Innovation Dock de kick-off plaats van de Shell Eco-Marathon Europe 2014, waar onder meer 20 Nederlandse teams zich presenteren.

Lees meer
RDM CoE UPDATE
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten van RDM CoE.
Pagina delen:
Innovatiemotor voor haven en stad
Binnen RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken onderwijsinstituten, onderzoekscentra en bedrijven samen aan beter techniekonderwijs, nieuwe kennis en duurzame innovaties die nodig zijn voor de haven en stad Rotterdam. Deze samenwerking vindt plaats in Communities of Practice op het gebied van maritiem & offshore, logistiek & mobiliteit, energie & procestechnologie, nieuwe maakindustrie en circulair & drijvend bouwen. RDM CoE is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam, dat in een publiek-private samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en partners uit het bedrijfsleven wordt vormgegeven op de campus van RDM Rotterdam, midden in de haven. RDM CoE is dé innovatiemotor voor haven en stad.
© Copyright 2017 RDM Centre of Expertise _ Colofon_ Disclaimer_ Sitemap