RDM CENTRE
OF EXPERTISE

Bekijk het verhaal van Watt, de eerste 100% elektrische foodtruck van @Rotterdam hier: https://t.co/g0IARxVg4d https://t.co/xT5Jgftn6lreply ·retweet ·favorite

RDM CoE  _  RDM Centre of Expertise   _  Agenda   _  Insights Haven en Zuid
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Insights Haven en Zuid


28 juni 2016

Op dinsdag 28 juni presenteren studenten van Hogeschool Rotterdam de resultaten van hun onderzoeken binnen de Centres of Expertise EMI en RDM naar de meest uiteenlopende onderwerpen: van onderwaterdrones tot drijvend groen, van zwangeren op Zuid tot social return on investment en van foodtruck tot buitenspeelvoorzieningen. Bezoek de presentaties en ga in gesprek met studenten over uiteenlopende vraagstukken die spelen binnen Rotterdam Zuid en de haven.

Van meer dan 15 opleidingen van Hogeschool Rotterdam werken studenten de tweede helft van dit studiejaar aan complexe vraagstukken rondom Zuid, haven en techniek. De expertisecentra RDM en EMI sluiten gezamenlijk het studiejaar af met een evenement waar de tweede- en derdejaarsstudenten en afstudeerders de resultaten van hun onderzoeken, projecten en stages presenteren.

Laat u inspireren door de verkregen inzichten, de innovatieve ideeën en een veelheid aan onderwerpen rondom haven en Maatschappelijke Innovatie in Rotterdam Zuid. Er zijn meer dan 30 verschillende presentaties en workshops deze middag. Het is helaas niet mogelijk alles bij te wonen. U kunt bij uw aanmelding aangeven of u geïnteresseerd bent in de presentaties rondom Haven of Maatschappelijke Innovatie op Zuid. Het is ook mogelijk te kiezen voor een combinatie van beide thema's.

Genodigden Netwerk van expertisecentra RDM en EMI
Datum en tijd Dinsdag 28 juni 2016, 12.00 - 18.00 uur
Locatie RDM en omgeving, De Veldacademie en omgeving
(voor vervoer tijdens het programma wordt gezorgd)

Ontmoet, ontdek en beleef! Graag tot ziens op donderdag 28 juni.

Programma
12.00 uur Ontvangst bij RDM, met een eenvoudige lunch
12.15 uur Openingsprogramma
13.00 uur Start presentaties, vertrek naar presentatielocaties
17.30 uur Afsluiting bij De Veldacademie (borrel, haring en netwerken)

RDM CoE UPDATE
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten van RDM CoE.
Pagina delen:
Innovatiemotor voor haven en stad
Binnen RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken onderwijsinstituten, onderzoekscentra en bedrijven samen aan beter techniekonderwijs, nieuwe kennis en duurzame innovaties die nodig zijn voor de haven en stad Rotterdam. Deze samenwerking vindt plaats in Communities of Practice op het gebied van maritiem & offshore, logistiek & mobiliteit, energie & procestechnologie, nieuwe maakindustrie en circulair & drijvend bouwen. RDM CoE is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam, dat in een publiek-private samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en partners uit het bedrijfsleven wordt vormgegeven op de campus van RDM Rotterdam, midden in de haven. RDM CoE is dé innovatiemotor voor haven en stad.
© Copyright 2017 RDM Centre of Expertise _ Colofon_ Disclaimer_ Sitemap