Bekijk het verhaal van Watt, de eerste 100% elektrische foodtruck van @Rotterdam hier: https://t.co/g0IARxVg4d https://t.co/xT5Jgftn6lreply ·retweet ·favorite

RDM CoE  _  Agenda   _  Hoogste punt Maskerade
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Hoogste punt Maskerade


04 november 2014

De opbouw van prototype Maskerade van Van der Breggen Architecten, het derde huis in Concept House Village, is gestart. Op dinsdag 4 november wordt gevierd dat het hoogste punt is bereikt. Bert Hooijer, directeur RDM Centre of Expertise, monteert daartoe om 11.30 uur een prefab badkamer in het casco. Aansluitend is er een broodje en een drankje in het Dokkaffee voor een informeel samenzijn.

Plaats van handeling (bouwplaats): Karimunstraat 18 en 20, Heijplaat Rotterdam
Lunch: Dokkaffee, Heijplaatstraat 3, Heijplaat Rotterdam
Contact: Will Troch, 06 - 404 232 54

Maskerade: het nieuwe bouwen - flexibel, demontabel, bio-based. Zie voor meer informatie deze website.

RDM CoE UPDATE
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten van RDM CoE.
Pagina delen:
Innovatiemotor voor haven en stad
Binnen RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken onderwijsinstituten, onderzoekscentra en bedrijven samen aan beter techniekonderwijs, nieuwe kennis en duurzame innovaties die nodig zijn voor de haven en stad Rotterdam. Deze samenwerking vindt plaats in Communities of Practice op het gebied van maritiem & offshore, logistiek & mobiliteit, energie & procestechnologie, nieuwe maakindustrie en circulair & drijvend bouwen. RDM CoE is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam, dat in een publiek-private samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en partners uit het bedrijfsleven wordt vormgegeven op de campus van RDM Rotterdam, midden in de haven. RDM CoE is dé innovatiemotor voor haven en stad.
© Copyright 2017 RDM Centre of Expertise _ Colofon_ Disclaimer_ Sitemap