Bekijk het verhaal van Watt, de eerste 100% elektrische foodtruck van @Rotterdam hier: https://t.co/g0IARxVg4d https://t.co/xT5Jgftn6lreply ·retweet ·favorite

RDM CoE  _  Agenda   _  Opening CHIBB
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Opening CHIBB


09 oktober 2014

We nodigen u van harte uit voor de opening van het concept house CHIBB in living lab Concept House Village (CHV) in Heijplaat. CHIBB is een extreem duurzaam en innovatief concept dat tijdelijk (ca. 4 jaar) in CHV gedemonstreerd en getest wordt. Het concept is niet alleen duurzaam op het gebied van minimaal energieverbruik, maar speelt in op alle facetten van duurzaamheid, dus ook bijvoorbeeld grondstofgebruik, C2C, leefmilieu, waterhuishouding, ecologie en mobiliteit en wel voor de gehele levenscyclus.

CHIBB is geheel ontworpen en gebouwd door mbo- en hbo-studenten. De studenten werkten samen in de zogenoemde SUS-ateliers op RDM Campus. SUS-ateliers biedt studenten een leerlijn met stage, leerbedrijf, minor en afstudeeratelier, waarin studenten en bedrijven samenwerken aan een echt project, dat ook echt gebouwd wordt. Een uitstekende voorbereiding voor de professional van de toekomst.

Wij hopen u op 9 oktober te kunnen verwelkomen. In verband met de logistieke voorbereiding van de opening verzoeken wij u zich aan te melden via openingchibb@hr.nl met de vermelding of u de gehele bijeenkomst wilt bijwonen of een van de onderdelen (zie uitnodiging).

RDM CoE UPDATE
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten van RDM CoE.
Pagina delen:
Innovatiemotor voor haven en stad
Binnen RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken onderwijsinstituten, onderzoekscentra en bedrijven samen aan beter techniekonderwijs, nieuwe kennis en duurzame innovaties die nodig zijn voor de haven en stad Rotterdam. Deze samenwerking vindt plaats in Communities of Practice op het gebied van maritiem & offshore, logistiek & mobiliteit, energie & procestechnologie, nieuwe maakindustrie en circulair & drijvend bouwen. RDM CoE is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam, dat in een publiek-private samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en partners uit het bedrijfsleven wordt vormgegeven op de campus van RDM Rotterdam, midden in de haven. RDM CoE is dé innovatiemotor voor haven en stad.
© Copyright 2017 RDM Centre of Expertise _ Colofon_ Disclaimer_ Sitemap