Onze Aquabots, onbemande vaartuigen, vrijdag te zien @RDMCoE @hsrotterdam @RDMRotterdam tijdens side event @TUSExpohttps://t.co/KTn9eoOIOjreply ·retweet ·favorite

RDM CoE  _  Agenda   _  Big Data in de Haven
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Big Data in de Haven


06 november 2014

Op donderdag 6 november 2014 wordt een miniconferentie gehouden die met name bedoeld is voor studenten die vanuit verschillende opleidingen met Big Data geconfronteerd worden en hier meer over willen weten. Daarnaast is iedereen welkom met een professionele betrokkenheid bij of interesse in Big Data in de Rotterdamse haven. Centraal staan de kansen, mogelijkheden, risico’s en bedreigingen van Big Data voor de Rotterdamse Haven, zowel technologisch als met betrekking tot de leefbaarheid en beleving van de stad en haven.
lees meer

RDM CoE UPDATE
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten van RDM CoE.
Pagina delen:
Innovatiemotor voor haven en stad
Binnen RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken onderwijsinstituten, onderzoekscentra en bedrijven samen aan beter techniekonderwijs, nieuwe kennis en duurzame innovaties die nodig zijn voor de haven en stad Rotterdam. Deze samenwerking vindt plaats in Communities of Practice op het gebied van maritiem & offshore, logistiek & mobiliteit, energie & procestechnologie, nieuwe maakindustrie en circulair & drijvend bouwen. RDM CoE is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam, dat in een publiek-private samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en partners uit het bedrijfsleven wordt vormgegeven op de campus van RDM Rotterdam, midden in de haven. RDM CoE is dé innovatiemotor voor haven en stad.
© Copyright 2017 RDM Centre of Expertise _ Colofon_ Disclaimer_ Sitemap