Bekijk het verhaal van Watt, de eerste 100% elektrische foodtruck van @Rotterdam hier: https://t.co/g0IARxVg4d https://t.co/xT5Jgftn6lreply ·retweet ·favorite

RDM CoE  _  Agenda   _  Wereldhavendagen
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Wereldhavendagen


05 september 2014 - 07 september 2014

Ontdek jouw duurzame toekomst op het SummerLabb-paviljoen tijdens de Wereldhavendagen! RDM Campus biedt u, in samenwerking met SummerLabb, een ‘proeverij’ van duurzame innovaties waar studenten, docenten, lectoren en ondernemers aan hebben gewerkt voor de Rotterdamse (haven)economie. Van varen met drones, het scannen en 3D-printen van jezelf tot wonen en leven in en op de oceaan. Kom zien wat de toekomst in petto heeft, doe mee met de workshops en beleef de toekomst!
lees meer

RDM CoE UPDATE
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten van RDM CoE.
Pagina delen:
Innovatiemotor voor haven en stad
Binnen RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken onderwijsinstituten, onderzoekscentra en bedrijven samen aan beter techniekonderwijs, nieuwe kennis en duurzame innovaties die nodig zijn voor de haven en stad Rotterdam. Deze samenwerking vindt plaats in Communities of Practice op het gebied van maritiem & offshore, logistiek & mobiliteit, energie & procestechnologie, nieuwe maakindustrie en circulair & drijvend bouwen. RDM CoE is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam, dat in een publiek-private samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en partners uit het bedrijfsleven wordt vormgegeven op de campus van RDM Rotterdam, midden in de haven. RDM CoE is dé innovatiemotor voor haven en stad.
© Copyright 2017 RDM Centre of Expertise _ Colofon_ Disclaimer_ Sitemap