Bekijk het verhaal van Watt, de eerste 100% elektrische foodtruck van @Rotterdam hier: https://t.co/g0IARxVg4d https://t.co/xT5Jgftn6lreply ·retweet ·favorite

RDM CoE  _  Agenda   _  Bijeenkomst Community of Practice Drijvend Bouwen
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Bijeenkomst Community of Practice Drijvend Bouwen


18 juni 2014

Dit jaar kent interessante ontwikkelingen op het gebied van drijvend bouwen binnen en buiten Rotterdam, zoals de gebiedsontwikkeling van de Rijnhaven en de kick-off van proeftuin Aqua Dock. Afgelopen jaar is binnen de Community of Practice Drijvend Bouwen nieuwe kennis ontwikkeld door opdrachtgevers uit de praktijk, studenten en onderzoekers. Tijdens de bijeenkomst op woensdag 18 juni willen we dit graag met u delen! Dit zullen we doen door samen terug te blikken, te luisteren naar prikkelende nieuwe inzichten en resultaten van studenten en door vooruit te kijken naar studiejaar 2014-2015. Wij willen u als student, onderzoeker of praktijkpartner, uitnodigen om samen nieuwe mogelijkheden te verkennen en op te pakken.
lees meer

RDM CoE UPDATE
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten van RDM CoE.
Pagina delen:
Innovatiemotor voor haven en stad
Binnen RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken onderwijsinstituten, onderzoekscentra en bedrijven samen aan beter techniekonderwijs, nieuwe kennis en duurzame innovaties die nodig zijn voor de haven en stad Rotterdam. Deze samenwerking vindt plaats in Communities of Practice op het gebied van maritiem & offshore, logistiek & mobiliteit, energie & procestechnologie, nieuwe maakindustrie en circulair & drijvend bouwen. RDM CoE is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam, dat in een publiek-private samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en partners uit het bedrijfsleven wordt vormgegeven op de campus van RDM Rotterdam, midden in de haven. RDM CoE is dé innovatiemotor voor haven en stad.
© Copyright 2017 RDM Centre of Expertise _ Colofon_ Disclaimer_ Sitemap