Bekijk het verhaal van Watt, de eerste 100% elektrische foodtruck van @Rotterdam hier: https://t.co/g0IARxVg4d https://t.co/xT5Jgftn6lreply ·retweet ·favorite

RDM CoE  _  Agenda   _  Release Party INN010
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Release Party INN010


11 juni 2014

In de samenwerking tussen publieke en private partners in Rotterdam ontstond de vurige wens om Rotterdam regionaal en internationaal innovatief te etaleren met het oog op de toekomst. Met elkaar hebben we gewerkt aan de realisatie van het magazine INN010, dat twee keer per jaar verschijnt. Elke editie wordt feestelijk gelanceerd en gekoppeld aan een netwerkborrel. Het doel: de netwerkvorming in Rotterdam tussen de publieke en private partijen verder te intensiveren en strategische partnerships te creëren en te ondersteunen. Bovendien heeft elke editie van INN010 een ander thema. Zo stond “Duurzame gebiedsontwikkeling” centraal in de eerste uitgave. In de tweede uitgave is het thema “Maritiem en Logistiek”.

Sluit u nu aan! U bent van harte uitgenodigd voor de release party van de tweede uitgave van INN010 op woensdag 11 juni van 16.00 tot 19.00 uur.

Programma
15.30 - 16.00 uur: Ontvangst historisch Droogdokgebouw RDM Campus 
16.00 - 17.00 uur: Auditorium: Prof. dr. Jan Jonker geeft een inspirerende lezing over de achtergronden van de WEconomy en de daaraan gekoppelde duurzame business- en verdienmodellen. Als gepassioneerd hoogleraar duurzaam ondernemen aan de Radboud Universiteit Nijmegen is hij de bedenker en initiatiefnemer van ‘crowd thinking’ projecten. Na de lezing geven studenten van Hogeschool Rotterdam een presentatie van hun uiterst actuele innovatieteamproject Plastic Soup.
17.00 - 17.10 uur: Baai 2 in Innovation Dock: lancering tweede editie INN010
17.10 - 19.00 uur: Borrel en netwerken

De release party van INN010 op RDM Campus valt samen met het hbo in de haven TOP event, eveneens op RDM Campus. De afsluiting van een vierjarig samenwerkingsprogramma tussen Hogeschool Rotterdam, Hogeschool Inholland, de STC-Group, het Havenbedrijf Rotterdam, de Jong Havenvereniging en Deltalinqs met het motto: meer hbo in de haven en meer haven in het hbo! Gastheer RDM Campus nodigt geïnteresseerden dan ook van harte uit om voorafgaand aan de release party in Innovation Dock aan te haken bij het TOP event.

Aanmelden
Stuur een e-mail naar inn-010@hr.nl o.v.v. naam en firmanaam. Voor vragen kunt u contact opnemen met Tineke Muller (RDM Campus) via multh@hr.nl.

Wij zien u graag op woensdag 11 juni a.s.!

Namens de initiatiefnemers van INN010:
A&A Business, Deloitte, RDM Campus, Van Lanschot bankiers, Stadshavens Rotterdam en Rob Smaal B.V.

RDM CoE UPDATE
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten van RDM CoE.
Pagina delen:
Innovatiemotor voor haven en stad
Binnen RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken onderwijsinstituten, onderzoekscentra en bedrijven samen aan beter techniekonderwijs, nieuwe kennis en duurzame innovaties die nodig zijn voor de haven en stad Rotterdam. Deze samenwerking vindt plaats in Communities of Practice op het gebied van maritiem & offshore, logistiek & mobiliteit, energie & procestechnologie, nieuwe maakindustrie en circulair & drijvend bouwen. RDM CoE is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam, dat in een publiek-private samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en partners uit het bedrijfsleven wordt vormgegeven op de campus van RDM Rotterdam, midden in de haven. RDM CoE is dé innovatiemotor voor haven en stad.
© Copyright 2017 RDM Centre of Expertise _ Colofon_ Disclaimer_ Sitemap