Bekijk het verhaal van Watt, de eerste 100% elektrische foodtruck van @Rotterdam hier: https://t.co/g0IARxVg4d https://t.co/xT5Jgftn6lreply ·retweet ·favorite

RDM CoE  _  Agenda   _  ROFFAB-dag
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

ROFFAB-dag


29 maart 2014

Op zaterdag 29 maart van 11.00 tot 17.00 uur daagt ROFFAB jou uit om aan de slag te gaan met nieuwe technologieën en te maken wat je hoofd verzint. Het is een evenement dat jongens en meisjes met hun ouders actief kennis laat maken met tal van nieuwe technieken, waaronder 3D-printen en robotica. De ROFFAB-dag vindt plaats bij RDM Makerspace.

De wereld om ons heen verandert met enorme snelheid. Techniek is straks niet meer weg te denken uit de meest praktische dingen in onze omgeving. Op 29 maart kan jij daar vast een voorproefje op nemen. Denk hierbij aan 3D-printen en scannen, programmeren, een drone besturen en nog veel meer! Tal van demonstraties, workshops en rondleidingen zullen op deze kennismakingsdag worden gegeven door echte kenners van het vak.
lees meer

RDM CoE UPDATE
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten van RDM CoE.
Pagina delen:
Innovatiemotor voor haven en stad
Binnen RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken onderwijsinstituten, onderzoekscentra en bedrijven samen aan beter techniekonderwijs, nieuwe kennis en duurzame innovaties die nodig zijn voor de haven en stad Rotterdam. Deze samenwerking vindt plaats in Communities of Practice op het gebied van maritiem & offshore, logistiek & mobiliteit, energie & procestechnologie, nieuwe maakindustrie en circulair & drijvend bouwen. RDM CoE is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam, dat in een publiek-private samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en partners uit het bedrijfsleven wordt vormgegeven op de campus van RDM Rotterdam, midden in de haven. RDM CoE is dé innovatiemotor voor haven en stad.
© Copyright 2017 RDM Centre of Expertise _ Colofon_ Disclaimer_ Sitemap