Bekijk het verhaal van Watt, de eerste 100% elektrische foodtruck van @Rotterdam hier: https://t.co/g0IARxVg4d https://t.co/xT5Jgftn6lreply ·retweet ·favorite

RDM CoE  _  Agenda   _  RDM Next Level
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

RDM Next Level


03 april 2014

Op donderdag 3 april 2014 vindt de kick-off plaats van het RDM Centre of Expertise tijdens de werkconferentie RDM Next Level. De haven en stad Rotterdam staan voor enorme uitdagingen. De haven van Rotterdam heeft de ambitie om Europa’s belangrijkste en meest duurzame haven- en industriecomplex te worden. De stad Rotterdam wil zich doorontwikkelen tot klimaatbestendige, attractieve en duurzame Deltastad. Dit tezamen maakt een transitie naar een kennisintensieve economische regio gebaseerd op nieuwe (informatie)technologie, groene grondstoffen, circulaire economie, schone energie en slimme diensten noodzakelijk.
lees meer

RDM CoE UPDATE
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten van RDM CoE.
Pagina delen:
Innovatiemotor voor haven en stad
Binnen RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken onderwijsinstituten, onderzoekscentra en bedrijven samen aan beter techniekonderwijs, nieuwe kennis en duurzame innovaties die nodig zijn voor de haven en stad Rotterdam. Deze samenwerking vindt plaats in Communities of Practice op het gebied van maritiem & offshore, logistiek & mobiliteit, energie & procestechnologie, nieuwe maakindustrie en circulair & drijvend bouwen. RDM CoE is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam, dat in een publiek-private samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en partners uit het bedrijfsleven wordt vormgegeven op de campus van RDM Rotterdam, midden in de haven. RDM CoE is dé innovatiemotor voor haven en stad.
© Copyright 2017 RDM Centre of Expertise _ Colofon_ Disclaimer_ Sitemap