Bekijk het verhaal van Watt, de eerste 100% elektrische foodtruck van @Rotterdam hier: https://t.co/g0IARxVg4d https://t.co/xT5Jgftn6lreply ·retweet ·favorite

RDM CoE  _  Agenda   _  Kick-off Aqua Dock
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Kick-off Aqua Dock


12 maart 2014

De bouw van Aqua Dock gaat in voorjaar 2014 van start! Graag nodigen wij u uit voor de officiële kick-off op woensdag 12 maart, van 13.30 tot 15.30 uur op RDM Campus. Vanaf deze dag kunnen bedrijven ook intekenen voor een waterkavel binnen Aqua Dock.

Aqua Dock is gericht op waterbouw, watermanagement en duurzame energie, waarbij leren en werken, experimenteren en etaleren samengaan. Het is een proeftuin voor innovatie in de Rotterdamse stadshavens en in het bijzonder de Rijnhaven.

Alexandra van Huffelen (wethouder duurzaamheid, binnenstad en buitenruimte) licht de ontwikkeling van de Rijnhaven toe en de plaats die Aqua Dock daarin inneemt. Ook onthult zij het eerste experiment van Aqua Dock: een prototype van kunstenaar Jorge Bakker voor het Dobberend Bos in de Rijnhaven.

U kunt zich aanmelden via dit formulier.

RDM CoE UPDATE
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten van RDM CoE.
Pagina delen:
Innovatiemotor voor haven en stad
Binnen RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken onderwijsinstituten, onderzoekscentra en bedrijven samen aan beter techniekonderwijs, nieuwe kennis en duurzame innovaties die nodig zijn voor de haven en stad Rotterdam. Deze samenwerking vindt plaats in Communities of Practice op het gebied van maritiem & offshore, logistiek & mobiliteit, energie & procestechnologie, nieuwe maakindustrie en circulair & drijvend bouwen. RDM CoE is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam, dat in een publiek-private samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en partners uit het bedrijfsleven wordt vormgegeven op de campus van RDM Rotterdam, midden in de haven. RDM CoE is dé innovatiemotor voor haven en stad.
© Copyright 2017 RDM Centre of Expertise _ Colofon_ Disclaimer_ Sitemap