Bekijk het verhaal van Watt, de eerste 100% elektrische foodtruck van @Rotterdam hier: https://t.co/g0IARxVg4d https://t.co/xT5Jgftn6lreply ·retweet ·favorite

RDM CoE  _  Agenda   _  Kick-off Shell Eco-marathon 2014
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Kick-off Shell Eco-marathon 2014


16 januari 2014

De kick-off van de Shell Eco-marathon Europe 2014 vindt plaats in Innovation Dock. Naast twintig Nederlandse teams en een Frans team zijn burgemeester Aboutaleb en president-directeur van Shell Nederland, Dick Benschop, aanwezig om samen een nieuwe editie van de Shell Eco-marathon in te luiden. Volledig in de Eco-marathon sfeer zal er een mini-track zijn, te midden waarvan het programma op spectaculaire wijze geopend wordt. Een van de teams maakt een nieuwe innovatie bekend en een van de gedoodverfde winnaars deelt haar sleutel tot succes. 

RDM CoE UPDATE
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten van RDM CoE.
Pagina delen:
Innovatiemotor voor haven en stad
Binnen RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken onderwijsinstituten, onderzoekscentra en bedrijven samen aan beter techniekonderwijs, nieuwe kennis en duurzame innovaties die nodig zijn voor de haven en stad Rotterdam. Deze samenwerking vindt plaats in Communities of Practice op het gebied van maritiem & offshore, logistiek & mobiliteit, energie & procestechnologie, nieuwe maakindustrie en circulair & drijvend bouwen. RDM CoE is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam, dat in een publiek-private samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en partners uit het bedrijfsleven wordt vormgegeven op de campus van RDM Rotterdam, midden in de haven. RDM CoE is dé innovatiemotor voor haven en stad.
© Copyright 2017 RDM Centre of Expertise _ Colofon_ Disclaimer_ Sitemap