RDM CoE  _  Agenda   _  TECHxWORLD
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

TECHxWORLD


23 februari 2017

Ontdek jouw passie voor techniek, technologie en ICT tijdens festival TECHxWORLD, op donderdag 23 februari in de Onderzeebootloods van RDM Rotterdam. Van het bouwen van robots, ontwikkelen van je eigen game, 3D ontwerpen en printen tot het sleutelen aan auto’s… met techniek kun je alle kanten op! Daarom nemen wij je mee langs de 8 werelden van techniek en laten we zien welke kansen er voor jou liggen. Ben je hbo- of mbo-student? Dan vind je hier misschien wel die toffe stage, afstudeeropdracht of bijbaan. Leef je uit in de techniek, technologie en ICT op TECHxWORLD!

Kom bij RDM Centre of Expertise kennismaken met de nieuwste technieken! Bestuur een raceauto op waterstof of laad je mobiel er mee op in ons waterstoflab. Leer werken met little bits, sensors en andere smart technology. Gebruik de onderwaterrobot OpenROV om objecten op te vissen uit ons zwembad. Bouw mee aan een biobased gevel. Maak een vaartuig waarmee je de plastic soep in ons waterloopkundig laboratorium opruimt (workshop). En ontdek het verhaal van de eerste 100% elektrische foodtruck van Rotterdam, een samenwerkingsproject van onderwijs, onderzoek en bedrijfsleven. Je vindt RDM CoE in de wereld van TECHxLIFESTYLE.

RDM CoE UPDATE
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten van RDM CoE.
Pagina delen:
Innovatiemotor voor haven en stad
Binnen RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken onderwijsinstituten, onderzoekscentra en bedrijven samen aan beter techniekonderwijs, nieuwe kennis en duurzame innovaties die nodig zijn voor de haven en stad Rotterdam. Deze samenwerking vindt plaats in Communities of Practice op het gebied van maritiem & offshore, logistiek & mobiliteit, energie & procestechnologie, nieuwe maakindustrie en circulair & drijvend bouwen. RDM CoE is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam, dat in een publiek-private samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en partners uit het bedrijfsleven wordt vormgegeven op de campus van RDM Rotterdam, midden in de haven. RDM CoE is dé innovatiemotor voor haven en stad.
© Copyright 2017 RDM Centre of Expertise _ Colofon_ Disclaimer_ Sitemap