Bekijk het verhaal van Watt, de eerste 100% elektrische foodtruck van @Rotterdam hier: https://t.co/g0IARxVg4d https://t.co/xT5Jgftn6lreply ·retweet ·favorite

RDM CoE  _  Agenda   _  Bijeenkomst servicelogistiek
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Bijeenkomst servicelogistiek


31 maart 2016

Op 31 maart in de middag organiseert de CoP Logistiek een bijeenkomst over servicelogistiek. Tijdens deze bijeenkomst zal een stap worden gezet richting structurele verbinding van onderwijs en bedrijfsleven. De CoP Logistiek werkt daarin nauw samen met de Minor Service Logistics (o.l.v. Edwin Langstraat) van Rotterdam Mainport University. Als één van de roadmaps binnen de Topsector Logistiek omvat servicelogistiek alle logistiek gerelateerd aan het verlenen van service gedurende de hele levenscyclus van een product of dienst, waaronder beheer van reserveonderdelen en onderhoud. Binnen de CoP Logistiek werken logistici van de toekomst aan innovatievraagstukken vanuit het werkveld. Voor meer informatie en/of aanmelding voor de bijeenkomst kun je een e-mail sturen naar Jasper de Graaf.

RDM CoE UPDATE
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten van RDM CoE.
Pagina delen:
Innovatiemotor voor haven en stad
Binnen RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken onderwijsinstituten, onderzoekscentra en bedrijven samen aan beter techniekonderwijs, nieuwe kennis en duurzame innovaties die nodig zijn voor de haven en stad Rotterdam. Deze samenwerking vindt plaats in Communities of Practice op het gebied van maritiem & offshore, logistiek & mobiliteit, energie & procestechnologie, nieuwe maakindustrie en circulair & drijvend bouwen. RDM CoE is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam, dat in een publiek-private samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en partners uit het bedrijfsleven wordt vormgegeven op de campus van RDM Rotterdam, midden in de haven. RDM CoE is dé innovatiemotor voor haven en stad.
© Copyright 2017 RDM Centre of Expertise _ Colofon_ Disclaimer_ Sitemap