Bekijk het verhaal van Watt, de eerste 100% elektrische foodtruck van @Rotterdam hier: https://t.co/g0IARxVg4d https://t.co/xT5Jgftn6lreply ·retweet ·favorite

RDM CoE  _  Agenda   _  General Assembly
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

General Assembly


03 februari 2016 - 04 februari 2016

Op 3 en 4 februari vindt in Rotterdam de 7de General Assembly plaats van Centra voor Innovatief Vakmanschap en Centres of Expertise, georganiseerd door Platform Bèta Techniek. Het thema voor deze General Assembly is samenwerken, met een knipoog naar de Rotterdamse werkmentaliteit. De handen gaan dan ook uit de mouwen deze editie, letterlijk en figuurlijk 'hands on'!

De Rotterdamse haven, in het hart van de maritieme regio Drechtsteden-Rijnmond, is het decor voor de eerste General Assembly van 2016. Anderhalve dag om kennis en ervaringen te delen op twee authentieke locaties; bij de STC-Group en RDM Centre of Expertise. Om aandacht te geven aan de verhalen en de mensen achter de centra en hun innovaties. Elkaar (opnieuw) ontmoeten en met elkaar aan de slag voor de toekomst.

Er is speciale aandacht voor de good practices van de centra uit de regio: inspirerende onderwijsconcepten, samenwerking tussen 'concurrerende' onderwijsinstellingen en cultuurverschillen tussen onderwijs en bedrijfsleven. In parallelle werksessies kunt u werken aan thema's die (bijna) alle centra bezig houden, zoals businessmodellen, Leven Lang Leren en innovatie in een centre. Er komen prikkelende keynote-sprekers. De Pro-Motor Award wordt uitgereikt. Er zijn stellingen en debatsessies voor interactie. En een existentiële dialoog over waar we als centrabeweging naartoe gaan. Zie hier het volledige programma. U kunt zich hier aanmelden (via vermeld uitnodigingsnummer).

RDM CoE UPDATE
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten van RDM CoE.
Pagina delen:
Innovatiemotor voor haven en stad
Binnen RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken onderwijsinstituten, onderzoekscentra en bedrijven samen aan beter techniekonderwijs, nieuwe kennis en duurzame innovaties die nodig zijn voor de haven en stad Rotterdam. Deze samenwerking vindt plaats in Communities of Practice op het gebied van maritiem & offshore, logistiek & mobiliteit, energie & procestechnologie, nieuwe maakindustrie en circulair & drijvend bouwen. RDM CoE is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam, dat in een publiek-private samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en partners uit het bedrijfsleven wordt vormgegeven op de campus van RDM Rotterdam, midden in de haven. RDM CoE is dé innovatiemotor voor haven en stad.
© Copyright 2017 RDM Centre of Expertise _ Colofon_ Disclaimer_ Sitemap