Bekijk het verhaal van Watt, de eerste 100% elektrische foodtruck van @Rotterdam hier: https://t.co/g0IARxVg4d https://t.co/xT5Jgftn6lreply ·retweet ·favorite

RDM CoE  _  Agenda   _  Sessie Safety in Transport en Logistiek
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Sessie Safety in Transport en Logistiek


10 december 2015

Veiligheid op de werkvloer is een aandachtspunt dat geen moment mag verslappen. Enig idee hoe diep cyberterrorisme door kan dringen in een organisatie? Is gas in importcontainers ook een risico voor uw werknemers? Werken uw collega's veilig genoeg en zit het goed met de veiligheidscultuur? Niemand wil als een boze badmeester de werkvloer bewaken. Hoe dan wel?

De Sessie Safety van Nieuwsblad Transport is gericht op professionals die te maken hebben met veiligheid tijdens hun werk. Doe nieuwe inzichten op tijdens deze bijeenkomst speciaal voor de sector transport en logistiek. Als abonnee van Nieuwsblad Transport mag u gratis deelnemen aan deze sessie, waar RDM Centre of Expertise partner in is. Bent u geen abonnee? Onder alle lezers mogen wij vijf kaarten weggeven. Mail snel naar learnerscommunityport@hr.nl o.v.v. safety en wie weet zien wij u 10 december!
lees meer

RDM CoE UPDATE
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten van RDM CoE.
Pagina delen:
Innovatiemotor voor haven en stad
Binnen RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken onderwijsinstituten, onderzoekscentra en bedrijven samen aan beter techniekonderwijs, nieuwe kennis en duurzame innovaties die nodig zijn voor de haven en stad Rotterdam. Deze samenwerking vindt plaats in Communities of Practice op het gebied van maritiem & offshore, logistiek & mobiliteit, energie & procestechnologie, nieuwe maakindustrie en circulair & drijvend bouwen. RDM CoE is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam, dat in een publiek-private samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en partners uit het bedrijfsleven wordt vormgegeven op de campus van RDM Rotterdam, midden in de haven. RDM CoE is dé innovatiemotor voor haven en stad.
© Copyright 2017 RDM Centre of Expertise _ Colofon_ Disclaimer_ Sitemap