Bekijk het verhaal van Watt, de eerste 100% elektrische foodtruck van @Rotterdam hier: https://t.co/g0IARxVg4d https://t.co/xT5Jgftn6lreply ·retweet ·favorite

RDM CoE  _  Agenda   _  Service Logistics Summit 2015
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Service Logistics Summit 2015


05 november 2015

Tijdens de 19de Service Logistics Summit bieden wij u een gevarieerd aanbod van technische en logistieke innovaties die ons domein van servicelogistiek sterk vooruit helpen. Het programma vangt aan met plenaire presentaties van Tata Steel en Ricoh. Bedrijven die sterk vertegenwoordigd zijn in het Rotterdamse havengebied en visie hebben op innovaties in de bedrijfskolom. Parallelle sessies in de ochtend worden verzorgd door o.a. Philips Healthcare, BMW/Districon, Drake & Farrell, Hittech, Universiteit Twente en Spie. In de middag staan bedrijfsbezoeken gepland naar o.a. ECT, Broekman Logistics en Mammoet. Tegelijkertijd zal het debat over 'Human Capital in Servicelogistiek: HBO'ers gewenst... of niet?' plaatsvinden en gaan studenten en graduates in gesprek met topmanagers. De middag wordt aangeboden in de vorm van een keuzeprogramma. De CoP Logistiek is betrokken bij de organisatie van het event.
lees meer

RDM CoE UPDATE
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten van RDM CoE.
Pagina delen:
Innovatiemotor voor haven en stad
Binnen RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken onderwijsinstituten, onderzoekscentra en bedrijven samen aan beter techniekonderwijs, nieuwe kennis en duurzame innovaties die nodig zijn voor de haven en stad Rotterdam. Deze samenwerking vindt plaats in Communities of Practice op het gebied van maritiem & offshore, logistiek & mobiliteit, energie & procestechnologie, nieuwe maakindustrie en circulair & drijvend bouwen. RDM CoE is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam, dat in een publiek-private samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en partners uit het bedrijfsleven wordt vormgegeven op de campus van RDM Rotterdam, midden in de haven. RDM CoE is dé innovatiemotor voor haven en stad.
© Copyright 2017 RDM Centre of Expertise _ Colofon_ Disclaimer_ Sitemap