Bekijk het verhaal van Watt, de eerste 100% elektrische foodtruck van @Rotterdam hier: https://t.co/g0IARxVg4d https://t.co/xT5Jgftn6lreply ·retweet ·favorite

RDM CoE  _  Agenda   _  Emballage Management-dag
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Emballage Management-dag


03 november 2015

De EmballageManagement-dag staat volledig in het teken van het managen van emballage. Alle facetten die dat raakt kunnen en mogen aan bod komen en zullen de dynamiek van de dag bepalen. Veelal krijgen wij de vraag: ‘Hoe doen anderen dat?’ en ‘Wat is er allemaal mogelijk?’. Juist op dit soort vragen geeft deze dag antwoord door het delen van kennis en best practices, en het faciliteren van innovatieve en bovenal inspirerende thematafels. De dag zal dit jaar een nog interactiever karakter hebben, met als doel kennis en informatie tussen verschillende branches te delen en inspiratie op te doen. De CoP Logistiek is ook betrokken bij de organisatie van deze dag.
lees meer

RDM CoE UPDATE
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten van RDM CoE.
Pagina delen:
Innovatiemotor voor haven en stad
Binnen RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken onderwijsinstituten, onderzoekscentra en bedrijven samen aan beter techniekonderwijs, nieuwe kennis en duurzame innovaties die nodig zijn voor de haven en stad Rotterdam. Deze samenwerking vindt plaats in Communities of Practice op het gebied van maritiem & offshore, logistiek & mobiliteit, energie & procestechnologie, nieuwe maakindustrie en circulair & drijvend bouwen. RDM CoE is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam, dat in een publiek-private samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en partners uit het bedrijfsleven wordt vormgegeven op de campus van RDM Rotterdam, midden in de haven. RDM CoE is dé innovatiemotor voor haven en stad.
© Copyright 2017 RDM Centre of Expertise _ Colofon_ Disclaimer_ Sitemap