Bekijk het verhaal van Watt, de eerste 100% elektrische foodtruck van @Rotterdam hier: https://t.co/g0IARxVg4d https://t.co/xT5Jgftn6lreply ·retweet ·favorite

RDM CoE  _  Agenda   _  Aqua Dock Event
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Aqua Dock Event


10 februari 2015

Informatiebijeenkomst om geïnteresseerde partijen te informeren en inspireren over de mogelijkheden van Aqua Dock en de partijen onderling met elkaar in contact te brengen. De organisatie is in handen van RDM Centre of Expertise, Gemeente Rotterdam, het Havenbedrijf Rotterdam, Stadshavens Rotterdam en Valorisatieprogramma Deltatechnologie (VPdelta). Het programma bestaat uit verschillende onderdelen. Er wordt gesproken over Aqua Dock, het platform en de mogelijkheden en op welke wijze organisaties kunnen deelnemen. De Community of Practice Drijvend Bouwen zal tevens vertellen over de mogelijkheden met het onderwijs en onderzoek. Daarnaast zullen enkele deelnemers aan Aqua Dock vertellen over hun projecten en consortia. Uiteraard is met een aansluitende borrel gelegenheid tot netwerken. Het event is voor iedereen (ondernemers, onderzoekers, opleiders) die geïnteresseerd is in Aqua Dock en/of drijvend bouwen.
lees meer

RDM CoE UPDATE
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten van RDM CoE.
Pagina delen:
Innovatiemotor voor haven en stad
Binnen RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken onderwijsinstituten, onderzoekscentra en bedrijven samen aan beter techniekonderwijs, nieuwe kennis en duurzame innovaties die nodig zijn voor de haven en stad Rotterdam. Deze samenwerking vindt plaats in Communities of Practice op het gebied van maritiem & offshore, logistiek & mobiliteit, energie & procestechnologie, nieuwe maakindustrie en circulair & drijvend bouwen. RDM CoE is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam, dat in een publiek-private samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en partners uit het bedrijfsleven wordt vormgegeven op de campus van RDM Rotterdam, midden in de haven. RDM CoE is dé innovatiemotor voor haven en stad.
© Copyright 2017 RDM Centre of Expertise _ Colofon_ Disclaimer_ Sitemap