Bekijk het verhaal van Watt, de eerste 100% elektrische foodtruck van @Rotterdam hier: https://t.co/g0IARxVg4d https://t.co/xT5Jgftn6lreply ·retweet ·favorite

RDM CoE  _  Agenda   _  Inspiratiesessies Future Mobility
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Inspiratiesessies Future Mobility


27 januari 2015

Vanaf 1 januari 2015 voert de opleiding Autotechniek van Hogeschool Rotterdam de landelijke naam: AUTOMOTIVE. Met deze nieuwe naam gaan we samen met de collega hogescholen de uitdagingen van de toekomst aan. Een aanleiding voor ons om op dinsdag 27 januari 2015 een officiële aftrap te doen met een inspirerend event, gericht op toekomstige ontwikkelingen in het (inter)nationale automotive werkveld. Wij zijn erg benieuwd wat u drijft en inspireert èn hoe we dat kunnen bundelen. Hoe gaan we kennisdelen, (talenten) inspireren en innovaties creëren voor de komende generaties? We bieden u een dynamische middag met bijzondere voertuigen en inspiratiesessies op het gebied van E-mobility, Smart Mobility en Racing the Future, met (inter)nationaal bekende sprekers.
lees meer

RDM CoE UPDATE
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten van RDM CoE.
Pagina delen:
Innovatiemotor voor haven en stad
Binnen RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken onderwijsinstituten, onderzoekscentra en bedrijven samen aan beter techniekonderwijs, nieuwe kennis en duurzame innovaties die nodig zijn voor de haven en stad Rotterdam. Deze samenwerking vindt plaats in Communities of Practice op het gebied van maritiem & offshore, logistiek & mobiliteit, energie & procestechnologie, nieuwe maakindustrie en circulair & drijvend bouwen. RDM CoE is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam, dat in een publiek-private samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en partners uit het bedrijfsleven wordt vormgegeven op de campus van RDM Rotterdam, midden in de haven. RDM CoE is dé innovatiemotor voor haven en stad.
© Copyright 2017 RDM Centre of Expertise _ Colofon_ Disclaimer_ Sitemap