RDM CoE  _  Agenda
Vergroot lettertype
A  |  A  |  A

Agenda


Afgelopen evenementen 2017
02_09_17
Missie RDM
Ga met het hele gezin op Missie RDM tijdens de Wereldhavendagen! Doe mee aan diverse challenges en werk samen aan een betere, schonere en mooiere wereld.

Lees meer
01_09_17
Missie RDM Festival
Studenten en leerlingen uit regio Rotterdam, opgelet! Begin het nieuwe schooljaar goed of sluit je introductieweek af met Missie RDM… het Wereldhavenfestival!

Lees meer
26_06_17
One Year Resilient Rotterdam
Hogeschool Rotterdam is met Expertisecentrum Maatschappelijke Innovatie en RDM CoE een nieuwe partner van Resilient Rotterdam. Tijdens One Year Resilient Rotterdam presenteren studenten hun resilient projecten en wordt een convenant ondertekend.

Lees meer
23_02_17
TECHxWORLD
Ontdek jouw passie voor techniek, technologie en ICT tijdens festival TECHxWORLD, op donderdag 23 februari in de Onderzeebootloods in Rotterdam.

Lees meer
RDM CoE UPDATE
Ontvang maandelijks nieuws over de activiteiten van RDM CoE.
Pagina delen:
Innovatiemotor voor haven en stad
Binnen RDM Centre of Expertise (RDM CoE) werken onderwijsinstituten, onderzoekscentra en bedrijven samen aan beter techniekonderwijs, nieuwe kennis en duurzame innovaties die nodig zijn voor de haven en stad Rotterdam. Deze samenwerking vindt plaats in Communities of Practice op het gebied van maritiem & offshore, logistiek & mobiliteit, energie & procestechnologie, nieuwe maakindustrie en circulair & drijvend bouwen. RDM CoE is een door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) erkend en ondersteund expertisecentrum van Hogeschool Rotterdam, dat in een publiek-private samenwerking met het Havenbedrijf Rotterdam, de gemeente Rotterdam en partners uit het bedrijfsleven wordt vormgegeven op de campus van RDM Rotterdam, midden in de haven. RDM CoE is dé innovatiemotor voor haven en stad.
© Copyright 2017 RDM Centre of Expertise _ Colofon_ Disclaimer_ Sitemap